Luciana Gingărașu

Home / De-ale mele - IT / Despre proiectul meu www.ducubertzi.ro

Despre proiectul meu www.ducubertzi.ro

Trebuie să recunosc că în ultima perioadă am cam tras chiulul pe aici, pe blog. Dar uite că a venit timpul să scriu.
O să vă povestesc puțin despre ceea ce am făcut în ultima lună.

Încep cu următoarele cuvinte:
Ducu, mulțumesc foarte mult pentru faptul că ai avut și ai încredere în mine! Înseamnă enorm. Da, despre Ducu Bertzi este vorba!

În ultima lună am fost și front-end developer și  back-end developer, m-am ocupat și de marketing, am făcut chiar și puțin PR. Toate acestea pentru www.ducubertzi.ro, site pe care l-am lansat vineri, pe data de 1 august. Înainte de lansare a avut loc și un concurs, dedicat mai ales celor care sunt pasionați de albumele în format fizic și cu autograf. Pot să afirm că această campanie a fost un succes, dat fiind numărul mare al celor înscriși în concurs și traficul înregistrat pe site în ultima lună.

Săptămâna trecută, înainte de lansarea siteului, am fost întrebată care este proiectul meu de suflet. Atunci nu eram prea sigură. Astăzi pot spune cu mâna pe inimă că www.ducubertzi.ro este proiectul câștigător.

De ce?
Pentru că este în primul rând proiectul la care am lucrat cu sufletul. A fost o lună extraordinară din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost un proiect care a necesitat muncă de la 0 și multă energie și creativitate investite.
Mai are rost să vă spun că așa am început să ascult eu folk cu “n” ani în urmă:

https://www.youtube.com/watch?v=GknX9MeqOUM

5 thoughts on “Despre proiectul meu www.ducubertzi.ro”
 1. Irina 06/08/2014 on 6:27 pm Reply

  La cat mai multe proiecte de suflet, Lucy, asta-ti doresc pentru ca de aici vine si bucuria ca faci ce-ti place. Dar nu trebuie sa uitam si de bucuria financiara venita in urma acestor proiecte. Zicea cineva,candva, nu mai stiu cine, insa, ca orice serviciu se plateste. Nu putem fi ipocriti si sa nu vorbim si despre partea asta, toata lumea crede ca ar trebui facute fara sa ne gandim la sustinerea financiara. Ei bine, nimeni nu traieste cu aer, toti avem responsabilitati si facturi de platit. Chiar si artistii, desi toti ceilalti oameni cred ca ei traiesc mai boem, fara bani. Ha!

  Sunt mandra de tine si de munca ta, ma bucur ca ai facut totul de la zero si te-ai dat cu capu’ de pereti sa iasa frumos si bine. Arata bine site-ul. Brava tie. Tot inainte cu vant la pupa.

  • Luciana 06/08/2014 on 9:51 pm Reply

   Mulţumesc frumos, Irina!

 2. Irina 06/08/2014 on 10:03 pm Reply

  Meritul e doar al tau. Cu drag. Tine-o tot asa.

 3. Anda 18/09/2015 on 7:43 pm Reply

  Felicitări pentru tot ceea ce faci! Site-ul arată minunat şi l-am remarcat de ceva vreme. Mult succes în viitoarele proiecte!!! :)

  • Luciana 18/09/2015 on 7:49 pm Reply

   Mulțumesc frumos, Anda! Mă bucur că îți place! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *