Luciana Gingărașu

Home / De-ale mele - nebunii / Cine e Amanta?

Cine e Amanta?

a

Distribuția: Monica Davidescu (Didina Strâmbuleanu), Armand Calotă (Emil Strâmbuleanu), Marius Rizea (Traian Bungrăzescu), Ilinca Goia (Olga) și Dorin Andone (Matei Pintenaru) .
Regia: Armand Calinovici

Ieri seară am fost la Teatrul de Comedie (sala Radu Beligan) la piesa ’’Amanta’’.
Trebuie să recunosc că știam, în mare, subiectul și știam și actorii. Dar vorba aia…până nu văd cu ochii mei, nu mă pronunț.
O sală boemă, atmosfera intimă, decorul cochet care se integrează perfect în spațiul destinat scenei, fac ca această sală să fie perfectă pentru această reprezentație.

Comedia Amanta este un spectacol de teatru bulevardier (îmi permit să spun modern pentru că de… minciuna avea picioare scurte și atunci și le are și acum 🙂 ).

aa

O să spuneți că la urma urmei toată lumea minte. În regulă, dar când nu te poți baza pe propria memorie și e nevoie să scrii negru pe alb…nu știu ce să zic.
Dar ai grijă ce-ți dorești, pentru că s-ar putea să devină realitate! Și când în familie există un procuror căruia nimic nu-i scapă, se cam complică lucrurile.

Cu atâtea încurcături pe scenă, garantat o să râdeți mult!

aaa

P.S. : Nu am răspuns la întrebarea din titlu, așa-i? O să spuneți că v-am sedus și apoi v-am abandonat! Cam asta am vrut!
Mergeți pe 20 aprilie la piesă și descoperiți răspunsul!

Fotografii realizate de Emilia Nicolae.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *