Luciana Gingărașu

Home / De-ale mele - nebunii / Despre autoizolare și altele…

Despre autoizolare și altele…

De aproximativ o lună scrie pe mine autoizolare! M-am adaptat! Hmm…așa descoperi lucruri noi despre tine. 😀

Poate era nevoie de un fel de STOP! PAUZĂ! (nu chiar așa, dar nu e pe alese) din iureșul în care intrasem! Cred că trebuie să ne folosim de perioada asta pentru a pune lucrurile în ordine, eu cu mine, noi cu noi…E greu, dar…nu imposibil! Poate e și asta o parte din “test”…

Telemunca funcționează și ea!

Despre tot ce cutremură liniștea, tăcerea Zilelor acestea ale Săptămânii Patimilor…am tot stat, am tot citit, ascultat…
și parcă te doare sufletul…DACĂ STATUL ÎN CASĂ ne salvează, de ce să ne certăm!? Dumnezeu, Iisus…nu ne condamnă, nu e rolul lor acesta! De asta sunt sigură!

Sunt o persoană apropiată de Dumnezeu , am ținut post de mică (nu din obligație, ci pentru că așa am simțit), rugăciunea zilnică e la loc de cinste și în vremuri de nepandemie merg la Biserică.  Dar cred că Dumnezeu e peste tot, în tot și toate! Știu/simt că e mereu lângă mine! A fost chiar și atunci când am mai abandonat drumul acesta, au fost și perioade de genul acesta, dar când am revenit, am găsit o legătură mult mai puternică.

Legat de Prohodul din Vinerea Mare sau de slujba de Înviere! Da! Luam mereu parte la ele! Și-mi plăcea extrem de mult! Anul acesta o să fac altfel! În liniștea mea o să citesc textul Prohodului, slavă Domnului e disponibil peste tot și în noaptea de Înviere cred că este extrem de important ca Lumina să vină din noi!

Cu ceva timp în urmă, un Părinte mi-a spus: “Dumnezeu e peste tot! Dacă vrei să vorbești cu el mergi într-o cameră liniștită și… vorbește!” Și da, așa este! Dacă nu pot eu să merg în casa Lui Dumnezeu-Biserica , vine EL în casa mea!

Stăm acum în casă, pentru că e cea mai bună variantă! Pentru noi toți!

Doar pentru binele nostru!

Să vă fie armonie! Aveți grijă de voi și de cei dragi vouă!

Doamne ajută!

 

 

 

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *