Luciana Gingărașu

Home / De-ale mele - nebunii / Eu și “Bucureștiul colorat” – prima parte

Eu și “Bucureștiul colorat” – prima parte

Totul a început pe 14 mai când, din pură întâmplare, am dat pe facebook de evenimentul: Expozitie: “Bucurestiul colorat”, cu graffiti si picturi murale. Am zis: “Sună interesant…” și am dat click…și așa a început totul.

 

“Fotografiile o să fie expuse ca un film fotografic…”. Asta m-a făcut să spun vreau și eu. Mereu am avut o slăbiciune pentru fotografiile în format fizic. Mai ales cele vechi. Când eram mică așteptam cu nerăbdare să duc filmul la developat. Ehee, ce vremuri…!

 

Și de aici a început aventura. O lună am tot bătut străzile Capitalei. Zone pe care le știam, zone despre care nici măcar nu auzisem. A fost foarte frumos, chiar dacă uneori m-am rătăcit.  Am reușit să strâng în jur de 50 de fotografii. Greu a fost să selectez 9 , dar am reușit…într-un final.

 

Ieri, la F64, a fost vernisajul . La ora 18 și-un pic eram acolo, normal, cu emoțiile la purtător . Că doar de, era prima -expoziție din care făceam parte. Elena mi-a fost alături. Mulțumesc!

 

L-am cunoscut pe Andrei Bîrsan (Asociația Bucureștiul meu drag). Nu ajunseseră încă lucrările de la AME design (care , apropo, a făcut o treabă extraordinară).

În momentul în care au ajuns, eu una m-am simțit ca la serbarea de la grădiniță când venea Moș Crăciun.  Emoție și nerăbdare…

 

Felicitări, Asociatia „Bucurestiul meu drag” !

 

Filmul e încă la expoziția de la F64. Două săptămâni mai stă acolo.

Varianta în miniatură

DSC_0649

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *