Luciana Gingărașu

Home / De-ale mele - nebunii / Maratonul parcurilor

Maratonul parcurilor

Ieri a fost o zi numai bună de hoinăreală!

Și cum ador mersul pe jos, am bătut Bucureștiul în lung și în lat. Normal, 🙂 ,cu Nikonul de gât.  Am dat de o capitală plină de copii, s-a văzut și s-a simțit că a venit vacanța de primăvară. M-a bucurat să-i văd că sunt entuziasmați și de activități care nu implică telefon/tabletă, etc.

Cișmigiu, Tineretului, Carol. Aer curat și colțuri liniștite în fiecare dintre ele. Cel mai mult timp am petrecut în Tineretului. Am avut parte de socializare serioasă aici. 🙂 Multe persoane care m-au văzut așa cu apăratul de gât, m-au încadrat în categoria străini și am tot auzit în jurul meu: ”Hello! Have a nice day!” Nu am vrut să-i dezamăgesc și le-am răspuns tot în engleză! 😀

În schimb, străinii au strigat după mine să le fac fotografii! Yotam, a fost unul dintre ei. Yotam și prietenul său erau pentru prima dată în Parcul Tineretului și entuziasmul se citea pe fața lor. Foști studenți la ASE, reveniseră în vizită. Se pare că România i-a cucerit.

Pe o alee mai liniștită din parc, cinci fete (clasa a-6-a cam așa) se jucau badminton…asta până în momentul în care fluturașul a rămas înțepenit într-un copac. Când am ajuns în dreptul lor, mi-au aruncat o privire care cerea ajutor în toate felurile. 🙂 Mi-am amintit de perioada în care mă loveam fix de ”aceleași probleme”. Așa că am găsit o soluție și și-au recăpătat fericite fluturașul.

 

P.S. : Georgiana, George, să trăiți! 🙂

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *