Luciana Gingărașu

Home / De-ale mele - nebunii / O poveste din Piața Obor

O poveste din Piața Obor

Astăzi, în drum spre casă, am hotărât să cobor cu o stație mai înainte și să merg pe jos. Tot mergând, mergând am ajuns prin zona Pieței Obor. Mai exact în sectorul cu flori. Dacă am văzut așa minunății , nu am rezistat și am scos nikonul să imortalizez momentul. O imagine de ansamblu și trec mai departe, mi-am zis eu.

La un moment dat se apropie de mine un domn simpatic, cu zâmbetul pe buze și-mi spune: “Ale mele sunt.”

Eu: “Dacă vă deranjează, mă opresc.”

El: “A, nu, nu. De obicei nu las pe nimeni, dar pe dvs. vă las. Puteți să intrați printre ele și să faceți câte fotografii vreți.”

Au urmat 20 de minute în care am tooot fotografiat minunății. Din când în când mai striga: “ăleia de-acolo i-ați făcut…îmi place mie mult.”  Și încă 20 de discuție pe diverse subiecte: fotografie, învățământ, IT, flori, plecatul/rămasul din/în țară, etc.

L-am întrebat cum merge treaba. Se vând florile? Răspunsul lui: “Într-o zi da, în alta nu, am și pierdere, dar e bine. Când mă gândesc că sunt mulți oameni necăjiți și nu au nici de unele…  Și mă bucur donșoară când aud persoane ca tine care îmi spun că nu vor să plece din țară. Așa cum e, e a noastră!”

Galeria foto aici Flori Piața Obor

DSC_0479

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *